!--#layout merudipraktijk --!/!--@ !--#title --!Afspraak maken/!--@ !--#photo !--F:cl/includes/photo_afspraak.htm --!/!--@ !--#menuright !--F:cl/menus/right_contact.htm --!/!--@ !--#content --!

Bedankt voor uw afspraak verzoek. Wij zullen zo snel mogelijk uw afspraak bevestigen.

/!--@ !--#content2 --!

Wij versturen na de sessie een factuur voor de tijd dat de sessie heeft geduurd. Het tarief is €45 per uur. De betalingstermijn is 14 dagen na de datum van de sessie.

Wanneer u een geldig kadobonnummer invult, zult u geen factuur ontangen maar enkel een bestiging van de afspraak.

Wij werken met een geautomatiseerd betalingsysteem dat de factuur via e-mail in PDF formaat verstuurd. Indien u liever een papieren exemplaar ontvangt, laat dit dan weten voor de sessie, zodat wij deze voor u kunnen uitprinten en meegeven. Dit betekent dat een factuur enkel via overschrijving kan worden betaald. U kunt bij ons dus niet pinnen of contant afrekenen.

Wilt u liever op een andere dag, in de avond of in het weekend een afspraak? [Gebruik dan het contact formulier...] om dit kenbaar te maken. Wij zullen dan contact met u opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Let op: Mocht u op het afgesproken tijdstip verhinderd zijn, geef dit 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) van te voren aan, anders zijn wij genoodzaakt om het consult in rekening te brengen.

/!--@